UNIC FESTIVAL GRADSKIH LABORATORIJA:
UNIC Festival gradskih laboratorija

Pozivamo vas na prvi međunarodni UNIC Festival gradskih laboratorija koji će se održati u LIÈGE, Belgija od 14. do 16. listopada 2021. godine, u hibridnom obliku!

UNIC Festival gradskih laboratorija povezuje različite skupine – studente, nastavnike i druge članove akademske zajednice, predstavnike organizacija civilnog društva, političkog sustava, gradskih službi i gospodarstva.

Na Festivalu će se održati brojne aktivnosti - okrugli stolovi i radionice vezani za različite aspekte tranzicije postindustrijskih gradova, tematske šetnje kroz industrijsku prošlost grada Liege, izložbe i posjeti muzejima, aktivnosti vezane za zaštitu okoliša, migracije i izbjeglištvo, projekcije filmova i kazališne predstave.

Studenti Sveučilišta u Zagrebu predstavit će se kroz različite aktivnosti – od prikazivanja snimke kazališne predstave Paklena naranča do organizacije rasprave o otpornosti gradova u kontekstu prirodnih katastrofa poput potresa koji je pogodio grad Zagreb. Ne propustite ih popratiti i podržati!

UNIC Festival gradskih laboratorija održat će se u hibridnom obliku, nudeći virtualno i fizičko sudjelovanje.

Uključite se i pratite nas putem:

Twitter - https://twitter.com/UNIC_EU

Instagram - https://www.instagram.com/unic_eu/

Facebook - https://www.facebook.com/events/657781672053188


Cijeli program Festivala potražite na mrežnoj stranici www.unic-citylabs.uliege.be.

Pridružite nam se na svečanom otvaranju 14. listopada 2021. u 18:00 h u izravnom prijenosu na UNIC-ovom Youtube kanalu - https://www.youtube.com/channel/UCUyJu9wGMIx4EvMMDnvmosA !