RADIONICA "OD PRIKUPLJANJA PODATAKA DO ISTINSKE SURADNJE":
Radionica „Od prikupljanja podataka do istinske suradnje"

Pozivamo vas na radionicu  Od prikupljanja podataka do istinske suradnje – kako znanost može uspješno surađivati s društvom koja će se održati 10. studenog 2022. od 10:00-12:00

Sudjelovanje građana, angažman dionika i otvorene inovacije u znanosti samo su neke od ključnih riječi s kojima se znanstvenici i predavači u posljednje vrijeme sve češće susreću. Saznajte više o ovim konceptima na ovom događaju. Što se krije iza poštapalica? Je li intenzitet uključenosti promjenjiv? Koji je koncept prikladan za koji sadržaj projekta i koje dobrobiti donose vašem istraživanju ili predavanju? Pridružite nam se u dubljem proučavanju različitih koncepata. Stručnjaci iz različitih UNIC partnerskih organizacija uvode koncepte koji su dobro poznati na njihovom sveučilištu i rado će odgovoriti na vaša pitanja.

Događaj je dio projekta UNIC i UNIC4ER koji se bavi angažiranim istraživanjima. Angažirano istraživanje prvenstveno se odnosi na sustavnu proizvodnju znanja ne samo za društvo, već i s društvom i unutar društva. To uključuje pristupe iz istraživanja u zajednici, participativnog istraživanja, otvorene znanosti i široku paletu metoda koji omogućuje partnerstvo i aktivnu participaciju dionika u znanstvenim istraživanjima. 

Za ovaj događaj možete se prijaviti putem poveznice, a detaljan program nalazi se ovdje

VRIJEME: 10. studenog 2022. od 10:00 do 12:00 sati. 


Flyer