ODRŽANO POČETNO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA:
Održano početno predstavljanje projekta TODO (Kick off) 7-8.11.2019.

Početno predstavljanje projekta Horizon 2020 Twinning Open Data Operational održano je 7. i 8. studenoga 2019. u Vijećnici Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji je ujedno i koodinator projekta. 

U sklopu ovog trogodišnjeg projekta, u kojem sudjeluje Pravni fakulett kao jedna od osam partnerskih institucija (Geodetski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Fakultet prometnih znanosti i Agronomski fakultet, te Delft University of Technology i University of the Aegean) koji se financira iz programa Europske unije - Obzor 2020 provode se aktivnosti s ciljem povećanja interdisciplinarne znanstveno-istraživačke aktivnosti i inovacijskog kapaciteta sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (UNIZG) u području otvorenih podataka.

Prvog dana sastanka, konstruktivnim i produktivnim radom članova projektnih timova svih partnera, dogovoreni su detalji vezani uz radne pakete, aktivnosti i isporuke na projektu te su postavljene smjernice za daljnje projektne aktivnosti u narednim mjesecima. Drugog dana predstavljene su ključne informacije o projektu te primjeri dobre prakse. 

Kao predstavnici Pravnog fakulteta događanju su prisustvovali voditeljica projekta izv.prof. dr. sc. Anamarija Musa te članovi projektnog tima izv.prof.dr.sc. Tereza Rogić Lugarić, doc.dr.s. Tihomir Katulić, doc.dr.sc. Marko Jurić te dr.sc. Petra Đurman.