Pozdravno pismo predstojnice...

Poštovane studentice i studenti Studijskog centra socijalnog rada! 

Na početku akademske godine 2021./22. srdačno vas pozdravljam iz uloge predstojnice Studijskog centra socijalnog rada i osobe koja će u slijedeće dvije godine biti posvećena upravo vama i radu Studija.

Prije svega želim srdačnu dobrodošlicu studentima prve godine našeg Studija te uspješnu prilagodbu na studentski život u Zagrebu koji će za mnoge od vas u puno aspekta biti različit od onog načina života na koji ste navikli do sada. Zahvaljujem vam na vašem povjerenju i na tome što ste izabrali upravo studij socijalnog rada za nastavak svog obrazovanja i profesionalnog opredjeljenja. 

Također pozdravljam studente druge godine studija koji će ove akademske godine po prvi puta ući u zgradu našeg studija, jer smo prošle godine po prvi puta nastavu na svim godinama studija izvodili samo u online  okruženju radi epidemiološke situacije. Vama želim zahvaliti na strpljenju i uspješnoj prilagodbi na ovaj oblik nastave, što je vjerujem bio osobit izazov budući niste imali iskustvo nastave uživo na našem studiju. 

Studentima viših godina se zahvaljujem na velikom trudu koji su do sada uložili u izvršavanje svojih obveza u online nastavi te na prilagodbi koju ste na više načina trebali odraditi, na različitim predmetima, na različitim oblicima nastave.

Akademska godina 2021./22. će biti još jedna od zahtjevnijih godina u održavanju nastave radi potrebe da se pridržavamo epidemioloških mjera, budući se vraćamo u održavanje nastave u živo u dvorane.  

Stoga vas molim da se pridržavate epidemioloških mjera i preporuka, čuvate svoje zdravlje i zdravlje svojih kolega i profesora te vas pozivam da se cijepite ukoliko još niste kako bismo se što prije približili uvjetima održavanja nastave koje smo imali prije Covid epidemije.

U tom kontekstu molim studente svih godina studija da budu svjesni važnosti zajedničkih nastojanja koje ćemo uložiti – studenti i nastavnici – da ovu akademska godina provedemo sa zadovoljavajućim obrazovnim ishodima.

Svima vam želim puno uspjeha u studiranju i studentskom životu o novoj akademskoj godini te vas pozivam na suradnju kako bismo i ovu akademsku godinu zajedničkim snagama odradili na što kvalitetniji način. 

Za sve informacije o provođenju nastave i studiranju na Studijskom centru socijalnog rada, slobodno mi se obratite na email adresu gordana.berc@pravo.hr.  

Svako dobro i lijepi pozdrav!

izv.prof.dr.sc. Gordana Berc
Predstojnica Studijskog centra socijalnog rada
 

Popis obavijesti