NOVOSTI I DOGAĐANJA:
Dan dobrodošlice za strane studente

U organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta u Zagrebu, dana 30. rujna 2021., održan je Dan dobrodošlice za strane studente koji će na Pravnom fakultetu provesti zimski semestar u sklopu Erasmus+ programa. Radi se o grupi od čak 55 Erasmus studenata iz 13 europskih zemalja, a to je ohrabrujuća brojka s obzirom na okolnosti uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Na samom početku, studentima su toplu dobrodošlicu uputile prodekanica za međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Iris Goldner Lang te prodekanica za nastavu, prof.dr.sc. Mirela Krešić. Prezentaciju o Pravnom fakultetu u Zagrebu održala je djelatnica Jelena Tadić Cegnar iz Ureda za međunarodnu suradnju, a rad fakultetske knjižnice predstavila je djelatnica Petra Petrović.
Bogatom programu pridružili su se i vrijedni studenti volonteri iz ESN-a Zagreb, studentske udruge koja se bavi stranim studentima.

Ovim putem se zahvaljujemo i članovima studentskih udruga Fakulteta na predstavljanju svoga rada, predstavnicima Pravne klinike, predstavnicima ELSA-e Zagreb i predstavnicima Športske udruge.

Nakon službenog dijela programa, svi prisutni su sudjelovali u zajedničkoj fotografiji te su se imali prilike upoznati uz kavu i kolače u atriju zgrade na svježem zraku.
Za kraj, mnogi studenti se se priključili organiziranoj dvosatnoj šetnji gradom uz profesionalnog vodiča.

Uvjereni smo da će studentima boravak na Pravnom Fakultetu  u Zagrebu biti bogato i pozitivno iskustvo te da će jednog dana postati ponosni članovi alumni zajednice Fakulteta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popis obavijesti